,

Nimue Age-Intelligent

Uus Nimue Age Intelligent sari on prestiižne, luksusliku välimusega ning kõrgkvaliteetsete toodetega nahahooldussari.

Toodete koostisosadesse on ühendatud innovatiivne lähenemine ja tänapäeva uudne tehnoloogia vanusegrupi 45+ naha vajadusdest lähtudes.

Nimue uue sarja toodete kooslustes sisalduvad parimad aktiivained:Colloidne Plaatina ja Atsetüül Tetra-peptiid 17, annavad tugeva vananemisvastase toime. Siguri juure ekstrakt ja Albizia Julibrissan õie ekstrakt tagavad nahale pingsuse ja kauni jume.
Hüdrolüüsitud Mürdilehe ekstrakt, pikendab raku eluiga ja vähendab vananemise ning väsimuse märke.

Nimue Age-Intelligent sarjas kasutatav ainulaadne hübriid imendumissüsteem võimaldab aktiivainete ühtlast jaotumist ja imendumist sügavamatesse nahakihtidesse, parandades seeläbi oluliselt naha tekstuuri ja vähendades kortsude sügavust.

TULE TUTVU UUTE TOODETEGA MARII KOSMEETIKASALONGIS!